Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Καρδιά από ζυμάρι. Μια από τις πιο αγαπημένες μου κατασκευές!!
ένα φυλλαράκι ακόμα......
Σας κούρασα σήμερα....πολλή φόρα πήρα....
......χωρίς τίτλο.....
Αυτές τις γαλαζοπράσινες καρδούλες τις είχα για πέταμα...αλλά αφού πειραματιζόμουν σκέφτηκα να βάλω χρυσό και ω! του θαύματος μεταμορφώθηκαν και γλύτωσαν το πέταμα....

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

...το "πείραμα"...συνεχίζεται κι αρμενίζει........
Πείραμα στο πείραμα, να τι κατασκεύασα. Καρδιά τροχοφόρο και τι τροχοφόρο, τζιπάκι!!
...προχωρώ πάντα πειραματιζόμενη....
Μετά το φύλλο και την ροδέλα, να και μία καρδούλα.....
Μετά γλυκάθηκα και συνέχισα το πείραμα....
.....όμως το ζυμάρι ήταν πολύ κι είχα περίσευμα. Τι να το κάνω????? Αρχισα τα πειράματα. Να λοιπόν ένα στολιδάκι από ζυμάρι....χαρτοπετσέτα κι ένα αυτοσχέδιο κρικάκι από σύρμα περασμένο σ' ένα κορδονάκι. Τι λέτε, φοριέται στον λαιμό???
Σ' αυτήν την πεταλουδίτσα έχω κολλήσει  από πίσω την κατάλληλη παραμάνα ώστε να μπορεί να στερεωθεί στο πέτο, σαν καρφίτσα!
....και αφού μου περίσεψε ζυμάρι, είπα να φτιάξω και κανένα στολιδάκι....είχα βρει και όμορφες ανοιξιάτικες χαρτοπετσέτες που με προκαλούσαν. Η όλη διαδικασία, πολύ διασκεδαστική. Πέρασα την ώρα μου πολύ ευχάριστα!!!!
Με καθυστέρηση και ολίγον εκτός εποχής, σας δείχνω τα μη παραδοσιακά αυγουλάκια που έφτιαξα από ζυμάρι (το αγαπημένο μου υλικό).... Τα τρία είναι ζωγραφισμένα με μαρκαδόρο και ξυλομπογιές και κάτω στην φωτό το τέταρτο, είναι χαρτοπετσέτα.(decoupage)

Κυριακή 4 Απριλίου 2010

Μιας και η Ανοιξη μπήκε για καλά, να και μερικές πεταλούδες να στολίζουν το ψυγείο και να βοηθούν να μην ξεχνάμε τ' απαραίτητα...
Ελπίζω να περάσατε μια όμορφη Πασχαλιάτικη ημέρα. Ο καιρός ήταν υπέροχος παρ' ότι το Πάσχα έπεσε νωρίς εφέτος..
Σας ανέβασα μερικές φωτό από τα παλαιότερα αυγά μου......
.